بیماری بیش فعالی ودرمانهای نوین با نوروفیدبک :

sharj

[RB:Blog_And_Post_Title]


عضویت / ورود
نام کاربري :
رمز عبور :
خبرنامه

تبلیغات
نیلو بلاگ

1 . بی توجهی :
افراد بی توجه نمی توانند برای انجام تکالیف روزانه خود تمرکز داشته باشند، آنها معمولا با صداها و محرکات بینایی حواسشان پرت می شود و از موضوع خارج شده و از کاری به کار دیگر می پردازند، در ضمن آنها فراموشکار و گیج و منگ هستند، انجام تکالیف برایشان سخت است، ودرتحصیلات خود دچارمشکل میشوند، افراد بی توجه مشکل اساسی با انجام نظم وترتیب دارند و معولا وسایل شخصی خود را گم می کنند و به صورت نا بسامان و نا مرتب زندگی می کنند. افراد بی توجه اغلب از مسائل و مشکلات چشم پوشی می کنند، معمولا سست و تنبل به نظر می آیند و در تجزیه و تحلیل اطلاعات عکس العمل کندی دارند.

2 . افزایش فعالیت حرکتی :
کودکان و بزرگسالانی که بیماری بیش فعال دارند دارای فعالیت فیزیکی بیش از حد طبیعی هستند که هم شامل فعالیت بیش از حد گفتاری و نیز جنب و جوش بیش از حد را شامل می شود. آنها معمولا حرکات تکراری و ثابتی دارند، مرتب پیچ و تاب می خورند و بی قرارند، اغلب زیاد صحبت می کنند و صحبت دیگران را قطع می کنند و معمولا اجازه تکلم به دیگران را نمی دهند، صدای آنها بلند و منقطع است. زیادی اعمال حرکتی در مدرسه و محل کار برایشان مشکل آفرین می شود.

3 . بی انگیزگی در انجام کارها :
کودکان و بزرگسالان بیش فعال کارهای بدون فکر وبدون انگیزه خاص انجام می دهند، آنها در مهار رفتارها و هیجانات خود مشکل دارند، قبل از فکر کردن صحبت می کنند، بدون اینکه نتیجه کاری را بسنجند واکنش نشان می دهند، صحبت دیگران را قطع می کنند، پاسخ ها را نسنجیده بیان می کنند. بدون مطالعه و خواندن دستورعمل ،کار را شروع می کنند. آنهایی که رفتار بی انگیزه دارند انتظار کشیدن و صبور بودن مشکل است، آنها ترجیح می دهند که خیلی زود و بی دقت تکالیف خود را تمام کنند. عدم کنترل انگیزه های آنی خالی از خطر نخواهد بود و معمولا چنین افراد در معرض آسیب های فیزیکی نظیر تصادف با دوچرخه و تصادف با ماشین قرار می گیرند.

انواع مختلف بیش فعالی : 
بیش فعالی سه نوع مختلف دارد : 
1 . نوعی که هر سه علامت بی توجهی، افزایش فعالیت های فیزیکی، و انجام اعمال و رفتارهای آنی را دارا می باشد.
2 . نوعی که به طور برجسته بی توجه است ولی در این دسته علائم افزایش فعالیت فیزیکی و انجام اعمال بدون انگیزه دیده نمی شود. 
3 . در این نوع افزایش فعالیت های فیزیکی همراه با رفتارهای بدون انگیزه دیده می شود ولی بطور واضح علائم بی توجهی ندارند.

بیماری های مرتبط با بیش فعالی :
بیش از یک سوم کودکان مبتلا به بیش فعالی یک یا بیش از یک مورد از مشکلات زیر را دارند که شایع ترین آنها ناهنجاری های رفتاری، اضطراب، افسردگی، اختلال در یادگیری، اختلالات تکلم است .
بالغین مبتلا به بیش فعالی بیماری های همراه بیشتری از قبیل: افسردگی، اختلالات خلقی، اعتیاد به مواد، اضطراب، مشکلات رفتاری و ترس را از خود نشان می دهند .
بیش فعالی یک اختلال بیولوژیکی مغز است که در کودکان ظاهر می شود و علائم آن تا دوران بلوغ و بزرگسالی ادامه دارد. آنها اعتماد به نفس و ارتباطات اجتماعی کمی دارند .

میزان شیوع :
حدود سه تا پنج درصد کودکان سنین قبل از مدرسه بیماری بیش فعالی را دارند که با این حساب به نظر می رسد در آمریکا بیش از دو میلیون کودک را شامل می شود که به طور متوسط در یک کلاس بیست و پنج الی سی نفری حداقل یک کودک بیش فعال وجود دارد. مطالعات نشان می دهد که سی تا هفتاد درصد کودکانی که بیش فعال هستند علائم بیماری تا دوران بزرگسالی نیز ادامه پیدا می کند. تعداد پسرهای مبتلا سه برابر دختران است و علائم این بیماری در دختران و خانم های بزرگسال متفاوت تر از آقایان می باشد .

علت بیماری بیش فعالی :
علت اصلی این بیماری دقیقا معلوم نیست، ولی عوامل ارثی و بیولوژیکی در آن نقش دارند. بیماری بیش فعالی در فامیل های خاصی بیشتر دیده می شود. اختلالات فیزیکی در یک قسمت از مغز نیز می تواند از علل بیماری نیز باشد . 
دوپامین و نوراپی نفرین هر دو مواد شیمیایی هستند که توجه و فعالیت فیزیکی را تنظیم می کنند. 
در بعضی موارد علت بیماری بیش فعالی را ناشی از ضربات مغزی در دوران اولیه زندگی و یا مصرف دخانیات و داروهای خطرناک و الکل توسط مادر در دوران بارداری میدانند.

منبع:/irnfb



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 288
برچسب ها :
تاريخ : يکشنبه 22 ارديبهشت 1398 | 13:30 | نویسنده : selen |
ليست صفحات
پربازدیدترین مطالب: