شیوع ابولا در DR Congo دومین بدترین تاریخ جهان است

sharj

[RB:Blog_And_Post_Title]


عضویت / ورود
نام کاربري :
رمز عبور :
خبرنامه

تبلیغات
نیلو بلاگ

جمهوری دموکراتیک کنگو اکنون دومین بدترین شیوع ابولا در تاریخ جهان است.

از اوت 2018، حداقل 245 نفر از ابولا در کنگو از اوایل سال 2018 جان خود را از دست دادند و بیش از 425 کنگو در این شیوع فعلی آلوده شده اند.

ابولا یک ویروس عفونی است که از طریق تماس با مایع بدن گسترش می یابد. این بیماری میزان مرگ و میر بسیار بالایی دارد، به طوری که برای افرادی که ابولا مبتلا به بیماری ابولا هستند، احتمال بالاتری وجود دارد که به مرگ منجر شود. (ابولا به دلیل یک رودخانه در کنگو، جایی که ابتدا در سال 1976 دیده می شود)

این شیوع ویروس ابولا به دلیل بی ثباتی سیاسی DR Congo بسیار دشوار است. در حال حاضر، متخصصان پزشکی اورژانس برای دستیابی به جوامع دور افتاده در بخش شرقی کشور در نزدیکی مرز اوگاندا، جایی که شیوع آن بسیار شدید است، باقی مانده است. طبق گفته پزشکان بدون مرز، سازمان بهداشت جهانی که در کنگو مشغول به کار بوده است، حتی مشکلات بیشتری را در کار با درمان و بالقوه درمان افرادی که آلوده شده اند یا کسانی که قبلا ویروس را گرفته اند، نمی دانند. از آخرین شیوع ابولا در ماه اوت اعلام شد.


شیوع #Ebola در DRC بسیار دور از دسترس نیست. در اینجا یک بروزرسانی در مورد مسائلی که در حال حاضر با آن روبرو هستیم و آنچه که اکنون در حال انجام آن هستیم را شامل می کنیم.

ویدیو کامل اینجا: https://t.co/jSfS4udWJq pic.twitter.com/C9pkwgmphp

- پزشکان بدون مرز (MSF_USA) 21 نوامبر 2018

پیتر سالاما، معاون مدیر کل آمادگی اورژانس و پاسخ در سازمان بهداشت جهانی (WHO) روز پنج شنبه، تایید کرد که آمار مرگ و میر روزافزون از شیوع فعلی، و همکاری فعلی سازمان با سایر سازمان های مراقبت های اضطراری را مورد توجه قرار داده است.

شیوع #Ebola در #DRC اکنون بزرگتر از تاریخ است. عوارض غم انگیز، با خانواده های بیش از حد از دست دادن عزیزان. WHO و شرکا همچنان به شانه به شانه باMinSanteRDC ادامه خواهند داد تا هرچه زودتر اقدام کنند تا شیوع آن به پایان برسد.

- پیتر سالاما (@ PeteSalama) 29 نوامبر 2018

علاوه بر این WHO در بحران بهداشت عمومی موازی و همپوشانی در ملت آفریقا کمک می کند: شیوع مالاریا که بیشتر سلامت مردم کنگو و همچنین متخصصان پزشکی را در تلاش برای واکسیناسیون و درمان با افرادی که قبلا مبتلا به ابولا هستند تهدید می کند.

برنامه درمانی فعلی ابولا-مالاریا براساس شیوع مشابه با شیوع ابولا-مالاریا در سیرالئون در سال 2014، در طی یک شیوع عظیم ابولا در چندین کشور آفریقای غربی که مسئول بیش از 11،000 مرگ بوده، مدل شده است.



امتیاز بدهید :

| امتیاز : 0
موضوع : | بازدید : 311
برچسب ها :
تاريخ : شنبه 10 آذر 1397 | 17:39 | نویسنده : selen |
ليست صفحات
پربازدیدترین مطالب: